Головна » 2015 » Лютий » 25 » Найкраща освіта для кожного
12:47
Найкраща освіта для кожного
Громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків. За перші три місяці з моменту відкриття проекту на ньому зареєструвалося більше 50 тисяч користувачів.
Кожен курс проекту «Prometheus» складатиметься з відеолекцій провідних викладачів найкращих українських ВНЗ, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі матимуть можливість поставити питання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.
Успішне завершення курсу дасть змогу отримати електронний сертифікат, який підтверджуватиме здобуті знання.
Окрім того, «Prometheus» спільно з партнерами з «Освіта – онлайн» запускає перші в Україні масові безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії. Читати курси будуть провідні викладачі Одеського національного університету ім. І. Мечникова, Одеського національного медичного університету та досвідчені шкільні вчителі.
Мета – зробити найякіснішу підготовку до ЗНО доступною всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності коштів на послуги репетиторів, чи рівня викладання в школі.
Реєстрація за посиланням  
Переглядів: 424 | Додав: Lyuba | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar